Electrolux ovn med damp, mer enn en vanlig ovn

Dampovnene fra Electrolux gir deg nye muligheter på kjøkkenet. Dampen bidrar til å bevare råvarenes smak, farge, konsistens og vitaminer. Med våre dampovner har du muligheten til å tilsette damp i tillegg til at du kan bruke de klassiske funksjonene vanlige ovner har. Det er veldig enkelt – fyll beholderen med vann, sett inn maten i dampovnen og velg hvor mye damp som skal brukes. Klart!

Se våre dampovner

4,4

4,4(12  Anmeldelser )

Benytt deg av fordelene med damp når du lager mat. Bli en mesterkokk på kjøkkenet med SousVide.
  • SousVide
  • Steamify
  • Høy
  • Lav
4,9

4,9(70  Anmeldelser )

Stek, bak, grill og damp med ovnens avanserte programmer.
  • Steamify
  • Høy
  • Lav
  • Steketermometer
4,8

4,8(91  Anmeldelser )

Med dampprogram til baking og steking får du sunnere måltider med bedre smak og konsistens.
  • Lav
  • Steketermometer
  • Pyrolytisk rengjøring
0

0(0  Anmeldelser )

En dampfunksjon som sørger for at baksten din får en jevn og gylden skorpe.
  • Tilsett damp
  • Steketermometer
  • Pyrolytisk rengjøring
Dampovn som åpnes

Tilsett kun damp
Piffer opp både hverdags- og helgemiddagene

En ovn med dampfunksjon gjør at du kan lage sunne måltider med utsøkte smaker. Du får enkelt sprø grønnsaker, saftige kjøttbiter eller ferskt brød med gyllen skorpe når du tilbereder mat med dampovn. Resultatet blir rett og slett helt fantastisk, uavhengig av om du lager mat i en hektisk hverdag eller til den store familiemiddagen!

Display med dampinnstillinger
Enkel å bruke

Dra fingeren over skjermen for å velge tilberedningsmetode — så fikser ovnen resten.

  • Brød med skrope
    Perfekt til bakst

    Tilsett damp for å få en sprø skorpe og en myk kjerne

  • Ovnsbakt kylling
    Rist og grill

    Damp sørger for en sprø overflate og et saftig kjøtt

  • Dampkokt ris
    Dampkoking

    Tilbered alt fra ris, poteter, couscous og dumplings rett i ovnen

  • Dampet brokkoli
    Dampede grønnsaker

    Smakfulle og sunne grønnsaker som inneholder mer vitaminer

En ovn - tusen muligheter

Alle våre dampovner har de samme funksjonene som vanlige ovner. Varmluft, over- og undervarme, grill og pizza/pai-innstilling er bare noen eksempler. Dampfunksjonen er rett og slett enda en måte du kan tilberede flere utsøkte retter på. Electrolux har et stort utvalg av dampovner. 

Sprø skorpe, saftig kjerne

Dampovner kan tilberede mye mer enn bare grønnsaker. Det har lenge vært et av topprestaurantenes hemmelige verktøy. Ved å kombinere damp og varmluft får du bedre smak og konsistens, samtidig som sprøheten bevares. Måltidene blir smakfulle hver gang.

Bevarer opptil 90% C-vitamin*

Det gir synlige resultater når du lager mat med damp. Ved å tilberede med damp holder råvarene bedre på farge og konsistens, i tillegg til næringsstoffer og vitaminer, sammenlignet med andre tilberedningsmetoder.

*Basert på eksterne tester hvor nivået av C-vitamin i rå brokkoli ble sammenlignet med dampet brokkoli. Testen er utført basert på askorbinsyre (C-vitamin) i mat med HPLC/UV-synlig metode.

Dampinnstillinger for alle måltid

Damp harmoniserer med tradisjonell varme for å forbedre smak og konsistens med instillingene for lav, middels, høy og full damp.**

 

**Dampnivået varierer avhengig av ovnmodell.

  • Lav Damp
    Lav damp

    Lav damp kombinerer varmluft med damp for å gi smakfulle og sprø resultater. Passer perfekt til kjøtt, fugl, gratinerte retter, gryter, ovnstekte grønnsaker, men også til baking av pai, muffins og kaker.

  • Middels damp
    Middels damp

    Middels damp kombinerer varmluft med damp for matretter som skal småkoke over lengre tid. Optimalt for braisert kjøtt og ovnstekt fisk, men også for baking av brød og boller.

  • Høy damp
    Høy damp

    Høy damp kombinerer varmluft med damp, og er ideelt når du skal lage delikate retter som vanlijesaus, pai, gryter eller fisk.

  • Full damp
    Full damp

    Full damp bruker damp konstant for sunne og smakfulle matretter. Den passer perfekt til tilberedning av for eksempel grønnsaker, ris, couscous, fisk og skalldyr (blåskjell og reker).

Se våre dampovner

4,4

4,4(12  Anmeldelser )

Benytt deg av fordelene med damp når du lager mat. Bli en mesterkokk på kjøkkenet med SousVide.
  • SousVide
  • Steamify
  • Høy
  • Lav
4,9

4,9(70  Anmeldelser )

Stek, bak, grill og damp med ovnens avanserte programmer.
  • Steamify
  • Høy
  • Lav
  • Steketermometer
4,8

4,8(91  Anmeldelser )

Med dampprogram til baking og steking får du sunnere måltider med bedre smak og konsistens.
  • Lav
  • Steketermometer
  • Pyrolytisk rengjøring
0

0(0  Anmeldelser )

En dampfunksjon som sørger for at baksten din får en jevn og gylden skorpe.
  • Tilsett damp
  • Steketermometer
  • Pyrolytisk rengjøring

Velg den perfekte dampovnen for deg

  • Innebygd ovn
    Kjøpsguide: Slik velger du riktig ovn

    Er det vanskelig å velge? Vi hjelper deg!

  • Kvinne på moderne kjøkken
    Se alle våre ovner

    Sammenlign modeller etter pris og funksjoner

Utforsk mer fra Electrolux

  • En mann på kjøkkenet med ovn
    Ovner

    Se alle våre ovner, alt fra klassiske varmlufts- til kombiovner. 

  • Innebygd ovn
    Kjøpsguide: Slik velger du riktig ovn

    Er det vanskelig å velge? Vi hjelper deg!

  • Induksjonstopper
    Induksjonstopper

    Bli en mester på kjøkkenet med våre innovative produkter.