Dampet laks i airfryer - saftig og enkel

Tilberedningstid: 10 minutter
Porsjoner: 2

Slik tilbereder du laks i airfryeren med dampfunktion. Ved å tilsette damp tilberedes laksen skånsomt, og du får en perfekt tilberedt laks på kort tid, samtidig som du unngår tørr fisk. Det bevarer også alle næringsstoffene og fargen, og gir laksen en fin tekstur.

Denne oppskriften er enkel, deilig og rask! Server med grønnkål med presset sitronsaft og olivenolje. Perfekt til hverdagsmat - Se hele oppskriften her. 

 

Ingredienser

  • 400 g laksefilet (fersk eller tint)
  • Sitron
  • Salt Svart pepper
  • Dill
  • Olivenolje
  • Grønnkål

Slik gjør du det

  1. Legg de tinte eller ferske laksestykkene i kurven.

  2. Salt og pepre laksen og tilsett sitronskiver.

  3. Fyll vanntanken.

  4. Velg Airfryer + Steam-programmet.
  5. Still inn på 140 grader i 10 minutter.
  6. Airfryeren tilfører damp og tilbereder laksen skånsomt.

  7. Topp med dill

Oppdag mer fra Electrolux