Lag sprø kyllinglår i airfryer

Slik lager du sprø og saftige kyllinglår i airfryer på under 30 minutter! Denne oppskriften er rask og enkel - perfekt til en hverdagsmiddag. Den passer også godt sammen med en god dip, salat eller poteter!

Ingredienser (Porsjoner: 4)

  • 6-8 kyllinglår
  • 1-2 egg, pisket med 1 ss vann
  • 100 g mel
  • 200 g panko eller vanlig brødsmuler
  • 1 ts salt
  • 1 klype svart pepper
  • 1 ts paprikapulver
  • Olivenolje (valgfritt)

Gjør som følger:

  1. Bland sammen alle de tørre ingrediensene - mel, salt, paprikapulver og sort pepper.
  2. Paner kyllinglårene først i blandingen, deretter i eggeblandingen og til slutt i brødsmuler/panko.
  3. Pensle på et lag med olivenolje for ekstra farge og smak (valgfritt).
  4. Fordel kyllinglårene jevnt i kurven og stek dem med Drumstick-programmet eller ved 200° i ca. 25 min.
  5. Stek til de har en indre temperatur på 82° inne ved benet.

Se andre oppskrifter for din airfryer

Tilbered stekte grønnsaker i airfryer

Sprø søtpotetpommes frites

Saftig laks med pepperkorn og appelsin

Perfekt stekt kjøtt i airfryer

Grill hel kylling fylt med timian, sitron og hvitløk

Bake saftige blåbærmuffins i airfryer

Oppdag mer fra Electrolux