Tilbered perfekt stekt kjøtt i airfryer - entrecote eller mørbradbiff

Visste du at du kan tilberede kjøtt i en airfryer? Ved å tilberede kjøtt som entrecôte eller mørbradbiff i en airfryer kan du få saftig kjøtt med en vakker gyllenbrun overflate - og det går raskt! Se oppskriften nedenfor.

Perfekt med en fin salat, potetgrateng og saus.

Ingredienser (Porsjoner: 2 stk)

  • 225 g entrecote / mørbradbiff
  • 1 klype salt
  • 1 klype svart pepper
  • 1 ts fersk, hakket rosmarin
  • Olivenolje (valgfritt)

Gjør som følger:

  1. Ta kjøttet ut av kjøleskapet før tilberedning - minst en time før.

  2. Forvarm airfryeren på 200 grader i 5 minutter.

  3. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir.

  4. Krydre kjøttet på begge sider med salt, pepper og rosmarin. Pensle på et lag med olivenolje for smak og farge (valgfritt).

  5. Legg kjøttet i airfryeren og stek det på kjøttprogrammet: Stek på 200° i ca. 6 minutter. Kjør programmet til ønsket kjernetemperatur - bruk steketermometer.

    Blodig/rare: 52-54 grader
    Medium stekt: 56-60 grader
    Medium gjennomstekt: 60-65 grader
    Godt gjennomstekt: 68-70 grader

  6. Ta ut kjøttet og la det hvile i 5-10 minutter etter at programmet er ferdig.

Se andre oppskrifter for din Airfryer

Tilbered stekte grønnsaker i airfryer

Sprø søtpotetpommes frites

Saftig laks med pepperkorn og appelsin

Sprø kyllinglår

Grill hel kylling fylt med timian, sitron og hvitløk

Bake saftige blåbærmuffins i airfryer

Oppdag mer fra Electrolux