Sjokoladekake
Fredriks sjokolade- og kokoskremkake
Dette er vinneren av den sjuende episoden av Hele Norge Baker sesong 2016, der alle deltagerne skulle bake en sjokoladekake.
Ingredienser
Nøttebunn
60 g eggehvite, 60 g sukker, 50 g hasselnøtter, 30 g kokosmasse, 50 g melis
Kokoskrem
2 bokser kokosmelk fra Santa Maria (ikke light variant) som har stått i kjøleskap over natten, 20 g melis, 200 g mascarpone, 1 ss sitron
Sjokoladebavaroise
4 plater gelantin, 450 g sjokolade 61%, 300 g H-melk, 80 g eggeplommer, 70 g sukker, 300 g kremfløte
Sjokoladeglacage
300 g sjokolade 61%, 175 g + 125 g kremfløte, 75 g sukker, 40 g glukose
Pynt
Kokosmasse, 1 kurv jordbær
Slik gjør du
Montering
Oppdag flere oppskrifter
Følg lenken for alle våre oppskrifter. Lær deg å lage alt fra flott hverdagsmat til lekre kaker fra konditoriet.