Pièce montée
Annes pièce montée
I finalen av Hele Norge Baker 2016 sesong 2016, skulle alle de tre finalistene bake hver sin versjon av en pièce montée. Dette er Annes kreasjon.
Ingredienser
Slik gjør du
Montering
1. Dypp alle undersider av vannbakkelse i karamell og la dem stivne. Pynt noen med forskjellig farvet perlesukker etc.
2. Den runde kaken blir den nederste, 26 cm . Fest så 2 lag med vannbakkels på baksiden av den største kjeksen. Gjør det samme med de andre kjeksene. Monter dem sammen ved å snu de så rettsiden av kjeksen kommer opp.
3. Legg den største rett på kaken, legg de andre på samme måte oppå hverandre.
4. Bygg et lite tårn på den øverste og pynt med hjerter i nougatine.
Pynt med hjerter, blomster og konfekten. Ringle over karamelltråder til slutt.
Oppdag flere oppskrifter
Følg lenken for alle våre oppskrifter. Lær deg å lage alt fra flott hverdagsmat til lekre kaker fra konditoriet.