Avokado, reddik og chili

Avokado, reddik og chili

Avokadomos

Enkelt og nydelig, denne oppskriften er perfekt når du trenger en rask og næringsrik frokost, snack eller forrett. Eksperimenter med å knuse eller skjære opp avokadoen før du legger den på brødet for ulike konsistenser. Reddiker og chili tilfører litt krydder.

Ingredienser (4-6 porsjoner)

6 skiver surdeigbrød skåret i mindre biter
2 avokadoer
5 reddiker skåret i tynne skiver
100 g salatrosenkål
Olivenolje
Chiliflak til å drysse på toppen
Havsalt
Fersk limejuice

Fremgangsmåte

Plasser brødskivene på et serveringsbrett. Skjær avokadoen i to, fjern steinen og skjær avokadoen i tynne skiver. Plasser avokadoen på brød og topp med chiliflak, salatrosenkål, reddik og litt salt. Press litt limejuice over toppen og server.

  • SUFFLÉ
  • PANNEKAKER MED FRUKTKOMPOTT, STEKTE PISTASJNØTTER OG MANDLER

  • LAMMESTEK MED ROSMARIN OG TIMIAN
  • BLÅBÆR, RØDBETER OG BLÅMUGGOST-SALAT

  • AVOKADO, REDDIK OG CHILI

  • ERTE- OG PARMESANHUMMUS MED PROSCIUTTO
  • KREMET MAIS MED CHILI OG KORIANDER

  • ERTER MED MINT OG FETAOST

  • GRESSKAR OG GRØNNKÅL MED GRANATEPLE

  • SQUASHPASTA MED TOMATSAUS