Pain Perdu – French toast
Pain Perdu – French toast
Pain Perdu, kjent som French Toast og arme riddere, er egentlig en fin måte å redde tørt brød på. Bland sammen røra i Explore 7 Blender, dypp brødet og stek.
Tilberedningstid: 15 minutter
Ingredienser
Oppskjærte brødrester
60 g smør (for pannen)
50 g demerara
250 g kremfløte
250 g melk
1 egg
1 eggeplomme
5g vaniljekjerne
Metode
- Bland sammen røra i blenderen og ha i brødskivene til de er myke.
- Hell av og stek i pannen med smør til de er gylne.
Vin
Pain perdu er fyldig og rik, men også så deilig. Hvorfor ikke servere en sterk, alkoholfri ingefærøl for å balansere ut sødmen og den kremete teksturen til toasten? Merker av høy kvalitet som Fever Tree, Fentimans, Belvoir, Bundaberg (0,5 % ABV) er vel og bra, men det er bare å blande din egen. Serveres fersk, men ikke for kaldt, i vinglass med stett. Pain perdu smaker vanligvis bedre varm, og temperaturkontrasten kan være overraskende.
Andre oppskrifter fra Le Cordon Bleu
Oppdag flere oppskrifter
Følg lenken for alle våre oppskrifter. Lær deg å lage alt fra flott hverdagsmat til lekre kaker fra konditoriet.