Pesto
Pesto
Supert tilbehør til mer enn bare pasta. Å lage pesto er enkelt som bare det – du bare blander hvitløk, pinjekjerner, parmesan og olje med urter. Dette er en klassisk oppskrift med basilikum, men du kan til og med bruke urter fra din egen hage.
Tilberedningstid: 5 minutter
Ingredienser
1 fedd hvitløk
20 g ristede pinjekjerner
1 bunt ferske basilikum-blader
75 g revet parmesan
150 ml olivenolje
Metode
- Ha alt sammen i Explore 7 Blender.
Kokkens teknikk
- Sørg for å bruke ingredienser av høy kvalitet i pestoen. Den smaker så godt som produktene du bruker.
- Alternative ingredienser? Du kan bytte ut basilikum med andre urter, for eksempel mint eller koriander, eller til og med ruccola, for en annen smak.
- Idiotsikker oppskrift: hvis du tilsetter for mye olje og ender opp med et oljete (delt) resultat, tilsett litt kaldt vann eller en isbit og rør om for en jevn blanding. Tips: du kan lage pestoen og ha den i små beholdere eller i et isbit-brett. Slik kan du ta ut akkurat så mye du trenger hver gang.
Andre oppskrifter fra Le Cordon Bleu
Oppdag flere oppskrifter
Følg lenken for alle våre oppskrifter. Lær deg å lage alt fra flott hverdagsmat til lekre kaker fra konditoriet.