Smoothie som forrett!
Prøv en smoothie
som forrett!
Overrask gjestene dine med en annerledes forrett! En leskende, kald smoothie er perfekt som appetitittvekker før maten. Prøv denne varianten laget av Edin Dzemat, eller skap en helt egen etter smak og behag. Variasjonsmulightene er uendelige.
Ingredienser
4 porsjoner
100 g honningmelon, 50 g spinat, 175 g fryst mango (alt. 1/2 fersk mango), 1/4 agurk, 2,25 dl mandelmelk.
Slik gjør du
1. Del honningmelonen, mangoen og agurken i biter. Legg spinaten og bitene av honningmelon, agurk og mango i en Masterpiece blender. Hell i mandelmelken.
2. Bruk smoothieprogrammet på Masterpiece blender og miks til smoothien blir kremet med en herlig grønn farge.
3. Hell opp smoothien i glass og server gjerne med sugerør.
Tips! Server gjerne med salt tilbehør, f.eks. parmesanchips, når du serverer smoothien som forrett! Om du serverer smoothien til frokost, tilsett 2 ts honning!
Oppdag flere oppskrifter
Følg lenken for alle våre oppskrifter. Lær deg å lage alt fra flott hverdagsmat til lekre kaker fra konditoriet.