Squashpasta med tomatsaus
Et sunt alternativ
Squashnudler er et sunt og glutenfritt alternativ til vanlig pasta. De er fulle av smak, møre og enkle å lage. Squash blir skåret i nudelform ved hjelp av en grønnsaksskreller. Bland dem med en enkel og jordnær hjemmelaget tomatsaus for en deilig vegetarrett som hele familien vil elske.
Ingredienser
3 squash (grønne)
1 ss olivenolje
0,6 dl vann
Salt og kvernet sort pepper etter smak
Fremgangsmåte
Skjær skiver på langs fra squashen med en grønnsaksskreller og stopp når du når frøene. Snu squashen rundt og fortsett 'skrellingen' til all squashen er i lange strimler; kast frøene. Skjær squashen i tynne strimler som ligner spaghetti.
Varm olivenolje i en stekepanne over middels varme, stek og rør squashen i den varme oljen i 1 minutt. Tilsett vann og kok til squashen er myk, ca 3 minutter. Smak til med salt og pepper.