Squashpasta med tomatsaus

Squashpasta med tomatsaus

Et sunt alternativ

Squashnudler er et sunt og glutenfritt alternativ til vanlig pasta. De er fulle av smak, møre og enkle å lage. Squash blir skåret i nudelform ved hjelp av en grønnsaksskreller. Bland dem med en enkel og jordnær hjemmelaget tomatsaus for en deilig vegetarrett som hele familien vil elske.

Ingredienser

3 squash (grønne)
1 ss olivenolje
0,6 dl vann 



Salt og kvernet sort pepper etter smak

Fremgangsmåte

Skjær skiver på langs fra squashen med en grønnsaksskreller og stopp når du når frøene. Snu squashen rundt og fortsett 'skrellingen' til all squashen er i lange strimler; kast frøene. Skjær squashen i tynne strimler som ligner spaghetti.

Varm olivenolje i en stekepanne over middels varme, stek og rør squashen i den varme oljen i 1 minutt. Tilsett vann og kok til squashen er myk, ca 3 minutter. Smak til med salt og pepper.

  • SUFFLÉ
  • PANNEKAKER MED FRUKTKOMPOTT, STEKTE PISTASJNØTTER OG MANDLER

  • LAMMESTEK MED ROSMARIN OG TIMIAN
  • BLÅBÆR, RØDBETER OG BLÅMUGGOST-SALAT

  • AVOKADO, REDDIK OG CHILI

  • ERTE- OG PARMESANHUMMUS MED PROSCIUTTO
  • KREMET MAIS MED CHILI OG KORIANDER

  • ERTER MED MINT OG FETAOST

  • GRESSKAR OG GRØNNKÅL MED GRANATEPLE

  • SQUASHPASTA MED TOMATSAUS