Oppdag dampens verden på kjøkkenet

Oppdag dampens verden på kjøkkenet

Hvorfor du skal lage mat i en dampovn

I en ovn med dampfunksjon kan du lage raske måltider uten å gi avkall på smaken. Du får alle de vanlige stekefunksjonene i tillegg til å tilsette damp. Det er ikke vanskelig i det hele tatt - du fyller bare beholderen med vann, setter inn maten og velger hvor mye damp som skal brukes.

Fordelene med en dampovn

  • dampkokt grønn paprika med fyll
    Bevarer smak og næringsstoffer

    Lag mat med damp. Med damp får du ikke bare en sprø skorpe, maten holder seg også saftig. Samtidig bevares smaken og konsistensen i kjøtt, fisk og lasagne – for å nevne noen av våre favoritter.

  • Dessert med bær tilberedt i dampovn
    Matlaging med lavere strømforbruk

    Varmen trenger dypere og raskere inn i maten når kondensert vann danner damp i ovnen, siden varme føres lettere gjennom vann enn varm luft. Dette betry mer miljøvennlig matlaging og lavere strømforbruk.

  • Finger på kontrollpanelet på en dampovn
    Overraskende enkelt å bruke dampfunksjon

    Med funksjonen Steamify er det like enkelt å tilberede festmåltider med en dampovn som med en vanlig varmluftsovn. Bare velg tilberedningsmetode ved å trykke på skjermen, så fikser ovnen resten. Det eneste den ikke gjør er å legge maten på tallerken.

Rengjøring og vedlikehold av dampovnen din

Om du gör rent ångugnen regelbundet och visar den lite omsorg kommer den att vara till nytta och glädje i många år.