Oppdag dampens verden på kjøkkenet
Hvorfor du skal lage mat i en dampovn
I en ovn med dampfunksjon kan du lage raske måltider uten å gi avkall på smaken. Du får alle de vanlige stekefunksjonene i tillegg til å tilsette damp. Det er ikke vanskelig i det hele tatt - du fyller bare beholderen med vann, setter inn maten og velger hvor mye damp som skal brukes.
Fordelene med en dampovn
-
Bevarer smak og næringsstoffer
Lag mat med damp. Med damp får du ikke bare en sprø skorpe, maten holder seg også saftig. Samtidig bevares smaken og konsistensen i kjøtt, fisk og lasagne – for å nevne noen av våre favoritter.
-
Matlaging med lavere strømforbruk
Varmen trenger dypere og raskere inn i maten når kondensert vann danner damp i ovnen, siden varme føres lettere gjennom vann enn varm luft. Dette betry mer miljøvennlig matlaging og lavere strømforbruk.
-
Overraskende enkelt å bruke dampfunksjon
Med funksjonen Steamify er det like enkelt å tilberede festmåltider med en dampovn som med en vanlig varmluftsovn. Bare velg tilberedningsmetode ved å trykke på skjermen, så fikser ovnen resten. Det eneste den ikke gjør er å legge maten på tallerken.
Rengjøring og vedlikehold av dampovnen din
Om du gör rent ångugnen regelbundet och visar den lite omsorg kommer den att vara till nytta och glädje i många år.