SensePro® induksjonstoppen fra Electrolux kommer med et steketermometer som måler temperatur og som nøyaktig opprettholder matens kjernetemperatur. Før du bruker steketermometeret for første gang, må du kalibrere det for å sikre at avlesningene av temperaturer blir korrekte.
Følg disse trinnene for å kalibrere SensePro® steketermometer:
1. Sett steketermometeret på kanten av et kokekar med en bunn-diameter på 180 mm.
2. Fyll kokekaret med 1-1,5 liter kaldt vann (minst til merket med minimumsnivå på steketermometeret) og plasser den på fremre venstre matlagingssone.
3. Velg Innstillinger > Steketermometer SensePro > Kalibrering på skjermen og følg instruksjonene på skjermen.
4. Trykk på Start. Når kalibreringen er fullført, vises et popup-vindu på skjermen.
Godt å vite
- Ikke legg salt i vannet, da dette kan påvirke prosedyren for kalibrering.
- Gjenta kalibreringen hvis du flytter induksjonstoppen til et annet sted som utgjør en endring av høyden, eller hvis du bytter ut steketermometeret med et nytt.
For mer informasjon om din spesifikke induksjonstopp-modell, se brukerhåndboken.
Nå som du har lært hvordan du kalibrerer SensePro®-steketermometeret, vil du kanskje vite mer om hvordan du bruker SensePro®-induksjonstoppen.