Full-flavored, sprø og næringsrike greener - en dampovn gjør sunt å spise lettere og mer deilig.
Grønn og sunn
Hvorfor er dampende grønnsaker bedre? Det er både enkelt, raskt og sunt å tilberede grønnsakene dine i dampovnen. Hvorfor er dampende sunt? Dampen tapper ikke grønnsakene av smak eller næring, så du får et både velsmakende og sunt resultat. Siden varmen er konstant, brytes grønnsakene ikke like lett i dampen, og dermed ikke mer smuldret brokkoli. Her er tre enkle oppskrifter på dampende grønnsaker - ta en tur og se hvilken som er din favoritt!
Blomkål med sitron, svart pepper og oliven
- Bryt blomkålen i blomster og legg dem på et perforert ovnsbrett.
- Full damp 100 ° C i ca 3-5 min, avhengig av størrelse. (De bør fortsatt ha litt knas.)
- Ta ut og bland i en bolle med revet sitronskall, sitronsaft, knust svart pepper, hakkede svarte oliven og havsalt. Server varm eller kald.
Grønn asparges med barbert parmesanost og olivenolje
- Trim og skrell de nedre 3 cm av aspargesen og legg dem på et perforert ovnsbrett.
- Full damp 100 ° C i ca 2-4 minutter avhengig av størrelse.
- Ta ut og drypp olivenolje, dryss havsalt og topp med masse barbert parmesanost. Server varm eller kald.
Brokkoli med ingefær, soyasaus, peanøtter og sesamfrø
- Bryt brokkolien i blomster og legg dem på et perforert ovnsbrett.
- Full damp 100 ° C i ca 3-5 min, avhengig av størrelse.
- Ta ut og bland i en skål med finrevet ingefær, japansk soyasaus, ristede peanøtter, sesamolje og ristede sesamfrø. Serveres varmt.
Sprø, gyldenbrun og perfekt fuktig
I SteamCrisp-ovner er vanlig varme kombinert med damp for å gjøre oppvasken sprø og gyllenbrun på utsiden mens innsiden er fuktig, mør med næringsstoffer og smaken er perfekt bevart.