Den skandinaviske tradisjonen med fika er for alle å glede seg over. Bruk dampovnen til å løfte favorittbakene dine.
Fika favoritter
Damp er utmerket til søte brød som muffins og svampekaker. Det hjelper med å løfte brødet og gir det luften det trenger. Få en sprø utside og fuktig inni.
Oppskrift: Engelsk Blueberry Muffins
Ingredienser til deigen (A)
350gr mel til alle formål, 115gr brunt sukker, 20gr bakepulver (for søte produkter)
Ingredienser til deigen (B)
2 hele egg, 200gr blåbær, 370gr helmelk, 90gr smeltet smør.
Forberedelse: 15 minutter
Tilbehør: Individuelle aliminium muffins kopper
Sikt melet, sukkeret og bakepulveret i en bolle. I en annen bolle kan du koke eggene med melken, det kalde smeltede smøret og blåbærene.
A. Hell den flytende blandingen (B) i blandingen av tørre ingredienser (A) og rør akkurat nok til å blande ingrediensene.
B. Hell deigen i smørede muffinsbeger og stek i den nedre delen av ovnen.
Stek ved luftfuktighet Lav 170 ° C i 25-30 minutter
Stek håndverksbrød hjemme
Stek flott brød med et tastetrykk. SteamBake ovner bruker damp for å bevise deigen, stiger raskt og jevn for luftig fuktig innside. For å gi den siste touch av perfeksjon introduseres vanlig tørr varme for å gjøre skorpen sprø og gyllenbrun.